19th Ave New York, NY 95822, USA

Stroopwafels

Stroopwafel onderzoek

Tijdens dit onderzoek heeft u drie verschillende stroopwafels geproefd. Alle drie kwamen van de Albert Heijn; in de smaken “honing”“karamel zeezout” en “minder suiker”. Gemiddeld genomen als testgroep vond u de stroopwafel met minder suiker het minst lekker en deze kreeg dan ook een onvoldoende op het rapport. De stroopwafel werd omschreven als taai en flauw van smaak. De karamel zeezout en de honing stroopwafel werden even lekker bevonden. Maar volgens u is er nog ruimte voor verbetering omdat ze werden beoordeel met slechts een 6 op een schaal van 1-9. Beide stroopwafels doen wel hun naam eer aan: waar de honing stroopwafel hoog scoorde op honingsmaak, waren de karamel en het snufje zeezout volgens u goed te onderscheiden in de karamel zeezout stroopwafel.

Uiteraard zijn ieders smaakvoorkeuren anders, en er was ook zeker een groep testers die de stroopwafel met minder suiker juist wél lekker vond. Wij hopen dat u aan de hand van deze informatie uw favoriete stroopwafel kunt achterhalen!

 

Leave a comment