19th Ave New York, NY 95822, USA

Een aantal veelgestelde vragen op een rijtje. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is BlindGetest?

Meer informatie over ons kun je hier vinden. Neem gerust contact op als je nog meer vragen hebt!

Ik wil meedoen. Hoe kan ik mezelf aanmelden?

Dat kan gemakkelijk via de aanmeld-knop op de hoofdpagina of via het kopje “Aanmelden” rechts bovenin. Mochten deze niet werken dan kun je de volgende link in je browser plakken: https://eqresearch.eyeqsoft.com/eq/r1/jqh1e.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee! Lid zijn van het BlindGetest panel is gratis en volledig vrijblijvend.

Krijg ik een vergoeding?

Aan het eind van het onderzoek ontvang je altijd een vergoeding. Meestal is dit een VVV cadeaukaart. De hoogte ervan verschilt per onderzoek en is van verschillende factoren afhankelijk, waaronder de duur van de testsessie en hoe vaak je moet komen. De hoogte van de vergoeding wordt altijd vermeld in de uitnodigingsmail.

Wat houdt deelname aan het panel in?

Als panellid wordt je zo nu en dan uitgenodigd om mee te doen aan een smaaktest. Korte uitleg over het verloop en de huisregels kun je hier vinden.

Wat is een smaaktest?

Tijdens een smaaktest bij BlindGetest is het de bedoeling dat je je mening geeft over enkele producten. Meestal krijg je de producten één voor één, zodat je elk product rustig kunt proeven en een paar vragen op de computer kunt beantwoorden. Afhankelijk van het type onderzoek kunnen dit vragen zijn over de smaak, textuur of hoe lekker je het vindt. Er zijn geen goede of foute antwoorden, omdat het over jouw beleving gaat.

Wanneer vinden de testsessies plaats?

Dat verschilt per onderzoek. Meestal zal dit doordeweeks zijn op middagen en tijdens de (vroege) avonduren. Echter kan het zo nu en dan ook in de ochtend of tijdens het weekend zijn. In de uitnodigingsmail staat altijd vermeld wanneer de test plaatsvind. Je kunt dan zelf beslissen of je jezelf inschrijft.

Ik wil graag samen met een vriend/familielid naar de testsessie. Kan dat?

Gezellig! Vaak zijn er meerdere plaatsen beschikbaar per tijdslot dus dan kunnen jullie jezelf inschrijven op hetzelfde tijdslot. Echter kan het gebeuren dat een tijdslot (bijna) vol zit. In sommige gevallen kunnen wij een extra persoon toevoegen aan het tijdslot of kunnen we een nieuw tijdslot creëren. Neem in dat geval contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Ik heb een uitnodigingsmail gekregen maar ik kan niet meedoen. Wat moet ik doen?

Als je niet beschikbaar bent tijdens de beschikbare tijdstippen of als u geen interesse heeft in de producten van dat specifieke onderzoek dan hoef je niets te doen. De plaatsen zullen dan worden gevuld door andere panelleden. Via de link waarmee je jezelf kunt inplannen heb je ook de optie om aan te geven dat je niet beschikbaar bent, zodat je geen verdere mails over het desbetreffende onderzoek ontvangt.

Hoe kan ik me uitschrijven?

Jammer dat je niet meer mee wil doen. Als hier een specifieke reden voor is dan horen we dat graag via contact@blindgetest.nl. In al onze uitnodigingsmails staat een link om jezelf uit te schrijven. Door je uit te schrijven ontvang je geen e-mails meer van ons, maar kun je in de toekomst gemakkelijk weer aanmelden. In onze e-mails staat ook een link om al je persoonlijke gegevens uit onze database te verwijderen. Uitschrijven kan ook door een e-mail te sturen.

Ik hoorde dat jullie ook onderzoek doen met VR, wat is dat?

Meer informatie over virtual reality (oftewel: VR) kun je hier vinden.

Ik heb een allergie of volg een strikt dieet. Kan ik meedoen?

Tijdens onze smaaktesten komen verschillende producten aan bod. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat wij goed op de hoogte zijn van je allergieën. In de meeste gevallen weet je van tevoren welk soort product er getest gaat worden dus dan kun je zelf een inschatting maken of het past bij je dieet.