19th Ave New York, NY 95822, USA

Registratie

Om deel te nemen aan ons panel dient u zich eerst te registreren. Dit kan door middel van de knop Aanmelden. U wordt dan doorverwezen naar een vragenlijst. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens, wordt er een automatische e-mail verstuurd om het e-mail adres te bevestigen. Nadat de registratie door ons is geaccepteerd, wordt er nogmaals een e-mail gestuurd naar u om dit te bevestigen. Daarna kunt u inloggen in uw persoonlijke portal waarin u de mogelijk heeft om uw gegevens in te zien en aan te passen.

Als lid van ons panel

U wordt op de hoogte gehouden van onderzoeken door middel van een e-mail. Hierin zal informatie staan over het soort test en is er de mogelijkheid om u in te schrijven. Indien u tot de doelgroep behoort zal u later een uitnodiging ontvangen waarin u een afspraak kunt inplannen.

Huisregels

Als lid van het BlindGetest panel zijn er een aantal huisregels om in acht te nemen.

  1. Indien u verhinderd bent neem dan contact met ons op.
  2. Zorg dat u minimaal één uur van tevoren geen koffie hebt gedronken.
  3. Zorg dat u minimaal één uur van tevoren niet hebt gerookt.
  4. Gelieve geen sterk geurige parfum en/of aftershave te gebruiken gedurende het bezoek.
  5. Wees op tijd! Dit houdt in dat u minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig bent.

Het verloop

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. De testleider zal u gezamenlijk naar de sensorische ruimte(s) begeleiden. Daar kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. De testleider zal instructies geven over het verloop van de test. Na afloop van de test zal de testleider de sessie afsluiten en ontvangt u een vergoeding.

Vergoeding

Na afloop van de test zal u een vergoeding ontvangen. Afhankelijk van het onderzoek kan dit een cadeaukaart of verloting van een prijzenpakket zijn.

Voor vragen en eventuele opmerkingen kunt u altijd mailen contact@blindgetest.nl.